ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

Все още може да се преброите електронно

Община Пловдив напомня на тези от Вас, които все още не са се преброили, за възможността в срок до 30.09.2021 г. /четвъртък/ да преброите себе си и семейството си електронно. За целта е необходимо да попълните онлайн преброителната карта на www.census2021.bg .

Попълването на картата е бързо и лесно – необходими са компютър, таблет или мобилен телефон, български документ за самоличност, ЕГН и валиден електронен адрес. Преброителната карта може да видите на следния адрес: https://census2021.bg/wp-content/uploads/2021/06/karta_jilishta_16str_obrazec.pdf .

Преброяването на населението и жилищния фонд е най-голямото статистическо изследване в страната ни през 2021 г., в резултат на него ще може да бъде събрана качествена и съпоставима информация за броя, демографската структура и социално-икономическите характеристики на населението и характеристики на сградния фонд и жилищните условия на домакинствата.

Данните от преброяването ще се използват в процеса на вземане на решения и при разпределяне на финансиране в различни области като образование, здравеопазване, социална защита и др., а също така ще бъдат в основата на разработването на национални и регионални политики.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина